Deblocari Usi

Smart Lacatus

Va oferim cel mai inalt grad de calitate si inspectiei la fata locului pentru deblocari usi, acesta este unul dintre principalele servicii pe care compania noastra pune accent.

     Servicii customizate testat in timp doar  la Smart Lacatus.

Deblocari Usi
24_din_24
Asistenta 24 din 24

Expertii nostri sunt gata sa va ajute la orice ora fie zi sau noapte, Smart Lacatus este mereu online.

deblocari_fara_daune
Deblocari usi fara daune

Lacatusii nostri au un grad inalt de profesionalism si deblocare va decurge fara daune.

20_de_minute
Ajungem in 10-15 minute

Specialistii nostri sunt reparatizati pe toate sectoarele Bucurestilui, de aceea va garanta un timp record de interventie.

Montor Smart Lacatus

Servicii Deblocari Usi Bucuresti - Ilfov, in situatii de stres.

Cele mai raspindite cazuri la blocarea unei usi este neatentia si neglijenta, un alt caz la fel de popular este pierderea cheiei sau deteriorarea ei, dar de obicei totul se intimpla foarte rapid si nici nu coinsentizati ca sa intimplat ceva grav. Cind va dati seama ca ati pierdut sau blocat usa prima reactie in mod normal este sa va panicati, Smart Lacatus vine cu o recomandare sa va pastrati calmul si sa apleati la serviciile unui expert.


La ce fel de expert si serviciu de incredere trebuie sa apelati?! Bine inteles aceasta este prima intrebare pe care oamenii si-o pun in majoritatea cazurilor. In astfel de situatie, trebuie sa deschideti pur si simplu telefonul mobil si sa cautati un serviciu Lacatus Bucuresti, insa si aceasta devine un adevarat effort deoarecea majoritatea companiilor au un program fix de interventie fara servicii non-stop si durata de interventie poate dura mai mult de o ora, noi va recomandam sa alegeti doar companii si servicii de incredere care au un program 24 din 24 si recenzii pozitive de la clientii sai.


Un alt aspect foarte important atunci-cind sunteti in asemenea situatii de stres noi va recomandam sa faceti tot posibilul sa evitati lacatusii dubiosi care va garanteaza un pret mic la telefon iar dupa efectuarea lucarilor va dubla sau tripla suma. Smart Lacatus vine cu o recomandare sa verificati din nou recenziile si datele afisate despre companie pe pagina web.

 

 

Politica preturilor bazata pe professionalism, discretie si transparenta!

Atunci cand sunteti in cautarea unui Lacatus pentru deblocari usi Bucuresti sau in alta regiune din Romania, trebuie intotdeuna sa va asigurati ca serviciul este furnizat de aceeasi companie si ofera aceleasi servicii care sunt descrise atit pe pagina web sau communicate la telefon. Serviciul de asistenta telefonica trebuie sa fie usor de utilizat si sa contina o politica de preturi prestabilite. Preturile oferite de asistent print telefon trebuie sa coincida cu pretul dupa efectuarea unei lucrari si, doar in cazul unor servicii extra pot fi taxate aditional. 

Serviciile aditional oferite la fel trebuie sa corespunda cu un nomenclator prestabilit. O companie de incredere mereu va fi intr-o asociatie profesionista cunoscuta pe piata interna. Daca sunteti in cautarea unui lacatus asigurati-va in primul rind, ca apelati doar la o companie locala care se afla in orasul sau regiunea dumneavoastra, deoarece acest lucru este important pentru factorul ce duce la economisirea timpului si evident a banilor. 

Noi Smart Lacatus cu siguranta va putem ajuta in orice zona si localitate 24 din 24. Accesati pagina noastra web si gasiti descrierea a celor mai importante servicii oferite in Bucuresti si imprejurimi cat si in intreaga Romanie. Suntem clasati ca un partener experimentat si de incredere, in acest fel cream o noua zona de securitate si a confortul dumneavoastra. 

Daca aveti nevoie de deblocari, Smart Lacatus ofera asistenta de interventie non-stop puteti apela cu incredere la numarul nostru 0783903366 si veti primi o consultatie telefonica cu privire la problema dumneavoastra si daca este cazul specialistul nostru deja va fi in drum. Noi oferim clientilor nostri preturile transparente fara taxe ascunse iar daca aveti nevoie de careva servicii extra discretia preturilor este in primul rind la baza companiei noastre

Timpul de interventie a Lacatusului

Cel mai apropiat serviciu de urgente delocari din regiunea dvs suntem noi – deoarece Lacatusul nostru va fi in doar 15 minute, depunem maxim efort si facem tot posibilul pentru a fi alaturi cit mai curind posibil, in situatii de criza cu usa blocata sau cu cheia rupta profesionalismul si rapiditatea sunt cele mai importante aspecte.


Membrii echipei noastre sunt pregatiti mereu sa va ajute intr-un mod profesionist si sunt de cea mai buna incredere si vor fi la dvs, in cel mai scurt timp posibil indiferent de tipul problemei. Specialistii nostri sunt antrenati doar pentru deblocari fara daune si fara a deteriora ceva suplimentar ceea ce devine absolut neplacut.

Asa dar daca usa sa incuiat sau s-a blocat si nu stiti ce sa faceti, in primul rind este nevoie putin sa va calmati si sa accesati telefonul pentru a primi primul ajutor de urgenta din partea echipei noastre. Puteti sa va convingeti personal despre calitatea serviciului nostrum care este 24 din 24 si ofera cele mai bune preturi de pe piata.

deblocari profesioniste

Servicii deblocari usi bazate pe profesionalism si accesibiliate

Oferim un spectru larg de deblocari si interventie cum ar fi deblocari usi, deblocari usi metalice, reparatii usi, montare usa interior sau pe exterior, deblocarea seifurilor. De asemenea va putem ajuta sa deblocati si automobilul daca a ramas blocat. Serviciile noastre oferite pun aspect pe calitate si pe timpul de interventie, nu trebuie sa intrati in panica daca aveti o usa blocata sau nu se mai deschide, suntem noi pentru a va ajuta cit mai curand posibil. 

In plus la toate nu trebuie sa va faceti griji la costuri, preturile noastre sunt cele mai corecte si prestabilite, intotdeuna avem un pret fix care nu se modifica dupa si pina la interventie. Pentru noi este foarte important sa avem cit mai multi client multumiti si fericiti de serviciile noastre. Sunati acum si profitati de serviciile noastre pe prima clasa din zona dumneavoastra.

 

Servicii moderne cu Lacatusi calificati

Serviciul Lacatus sau Lacatus Bucuresti – Ilfov este un subiect de actualitate pentru dvs si aveti intrebari dar nu stiti cui sa le adresati? Va oferim o consultant competenta si va ajutam in cazul in care aveti o chei si nu mai functioneaza sau ati ramas blocat. Oferim o gama larga de servicii legate de activitatea in acest domeniu, cum ar fi incuietori de casa, servicii de urgenta pentru usi blocate si nu in ultimul rand consultant pentru instalarea sistemelor de inchidere.


Smart Lacatus implementeaza doar cele mai recente tehnologii si lucram in mod continuu pentru a le dezvolta in mod constant. Ne ocupam in permanenta de instruirea personalului nostru si participam la toate certificarile organizate de companii mondiale. De aceea putem sa va garantam ca suntem un serviciu calificat cu o experienta de peste 20 ani in domeniu si suntem pe faza de dezvoltare continuu. Noi, oferim centralizat serviciile noastre si vom fi bucurosi sa va acordam o consultant cu privire la cele mai noi tehnologii de pe piata si chiar sa le implementam, muncim non stop pentru a castiga increderea clientilor nostri si a ne pastra imaginea ca cel mai bun lacatus.

Sfaturi despre securitate de la expertii nostri

De 20 de ani oferim clientilor nostro cele mai inalte tehnologii de securitate impotriva efractiei la nivel privat si commercial in intreaga Romanie. Printre clientii nostri satisfacuti se Numara numeroase gospodarii private, banci, lanturi de magazine renumite, companii industrial si multe altele. Ne-ar placea sa va convingeti de competentele noastre in cadrul unei consultari in domeniul securitati fara careva obligatii.


Avem un jurnal de prezentare si bineinteles ca expertii nostri pastreaza mostrele a tuturor produselor si materialelor in automobilele noastre de urgenta, acest lucru ne ajuta pentru a avea o prezentare cit mai eficienta la fata locului.


Daca aveti intrebari despre protectia impotriva efractiei si tehnologia de securitate, ne puteti contact 24 din 24 in orice zi a saptaminii la linia noastra telefonica: 0783903366

Urgente deblocari

Sunteti in cautarea unui lacatus profesionist pentru serviciu de urgenta deblocari in Bucuresti?

Va aflati in fata unei usi blocate pentru-ca ati uitat sau pierdut cheia? Mai grav cheia s-a rupt in incuietoare? Atunci daca ati ajuns pe pagina noastra ati ajuns la momentul si locul potrivit, cu serviciul de lacatuserie Smart suntem online 364 de zile pe an 7 din 7 si 24 din 24 pentru a va ajuta indiferent cit este de complicat cazul dvs, iar in momentul cand ati apelat la noi un Lacatus deja se indrepata spre adresa dvs.

Nici un sistem blocat nu este o provocare pentru echipa noastra, deoarece suntem formati din angjati calificati cu o inalta experienta si multi ani de activitate in domeniu. Noi detinem echipamentul tehnic de ultima ora actualizat la standardele europene dupa cele mai noi tehnologii. 

Cu ajutorul lor si a experientii unui Lacatus incuietoare poate fi deschisa intr-un timp record. Un mare avantaj pentru clientii nostri este ca: noi, lacatusii Smart din Bucuresti si alte judete din Romania avem cele mai mici preturi si nu avem taxe ascunse! Uitati de oferte dubioase, noi suntem corecti si trasparenti. Apelati si relatati problema dvs iar noi garantam ca imediat veti primi o oferta Smart.

Un alt avantj este ca nu trebuie sa asteptati mult timp, pentru-ca noi, lacatusii Smart suntem la fata locului in cel mai scurt timp posibil. Adesea o problema de blocare poate fi rezolvata cu putin efort si in cele din urma nu necesita gaurirea cilindrului deoarece un cilindru nou implica cheltueli supliementare.

 De multe ori, este nevoie doar de citeva miscari experte si usa este din nou deschisa. Partea cea mai buna ca nu aveti costuri suplimentare deoarece ati apelat la cel mai bun serviciu.

Chiar si lucrarile la sistemele complexe de inchidere sunt efectuate rapid si eficient si bineinteles al costurilor pe care echipa noastra le ofera. Serviciul Lacatus Bucuresti se caracterizeaza prin competenta si fiabilitate la primul contact cu o usa blocata.

Daca sunteti interestati de serviciile noastre deblocari si in alte regiuni sa stiti ca sunt active si in judetul Iasi, Prahova, Cluj, Constanta, Timis, Dolj, Suceava, Bacau si altele.

Care sunt sarcinile unui Lacatus, Intrebari - raspuns!

Ce lucarari suplementare mai executa un lacatus?

Sarcina de baza a unui lacatus este de a confectiona incuietori si chei de toate tipurile, productia de chei variaza de la usa la sistem si modul de inchidere. Cu toate aceste un lacatus nu se limiteaza doar la producerea de chei, el ofera un spectru larg legata de deschiderea si reparatia usilor, geamuri, usi de metal si chiar deblocari auto. Petru a debloca o usa incuiata exista diverse tehnici si instrumente pe care un lacatus le utilizeaza zilnic pentru a debloca sau deschide o usa fara daune.

Pot sa plasez o comanda pentru mai multe chei?

Acest lucru nu este intotdeauna posibil, de exemplu daca doriti sa va faceti o cheie de rezerva pentru locul de munca sau pentru apartamentul inchiriat, aveti nevoie de o autorizate pe care proprietarul trebuie sa o acorde. In caz contrar va trebui sa va identificati pentru a se putea afla cine a comandat cheia de rezerva. Aceleasi caz este si pentru deblocarea unei usi de urgenta, lacatusul nostru se va asigura ca stapanul sunteti dvs iar daca sunteti chirias va cere sa discute cu proprietarul pentru confirmare.

Poate sa ma ajute un Lacatus daca nu pot sa mai intru in casa?

Evident faptul ca lacatusii nostri ofera servicii deblocari de urgente si daca ati angajat un lacatus de incredere, specialistu nostru va incerca mai intai sa deschida usa fara a folosi forta, iar mai apoi a utiliza instrumentele necesare. Insa din nefericire nu intotdeuna acest lucru este posibil, astfel in cat mecanicul este obligat sa distruga incuietoarea, de exemplu prin gaurirea acestuia. Dar nu va faceti griji lacatusii nostri au mereu in automobilele de urgenta incuietori de rezerva de orice tip si de orice marca.

Costurile pentru confectionarea unei chei si deblocari urgente de catre un lacatus!


Costurile pentru realizarea unei chei variaza foarte mult aceasta depinde in mare parte de producator, tipul de fabricatie si evident materialul din care este confectionat. Din acest motiv ar trebui sa va adreati direct lacatusului nostru pentru intrebari legate de pret. In cazul unei deschideri sau deblocari de urgenta tarifele variaza in functie de perioada zile, weekend sau sarbatori religioase, in toate cazurile lacatusii nostri ofera cele mai corecte si transparente preturi.

 

Deblocari si reparatii usi metalice, lemn, sticla, termopn

Obiectivul nostru principal este deschiderea si deblocarea usilor de urgenta de orice tip metalice din lemn, termopan si sticla dar evident suntem calificati si pentru deblocarea seifurilor si chiar a automobilelor blocate. In calitatea noastra de lacatus in Bucuresti – Ilfov, furnizam in caz de necesitate cilindri si sistem de inchidere de la toti producatorii. In plus puteti obtine toate articolele referitor la protectia impotriva efractiei. 

Bineinteles fiecare usa care necesita deblocata fie ea metalica sau din lemn lacatusul nostru in primul rind se va asigura ca nici intr-un caz sa nu fie deteriorate. 

In cazul usilor de lemn lucrurile stau putin mai simplu deoarece incuietoarea este mai legera si se poate debloca chiar cu utiliza unui card. In cazul usilor metalice lucrurile se pot complica dar evident nu si pentru expertii nostri. 

De la Smart Lacatus veti primi mereu un serviciu competent si complect cu o consiliere idividuala pentru orice caz separat. Iar daca sunteti blocati in fata unei usi metalice sau de sticla si in alte judete ca : Arges, Bihor, Mures, Galati sau Brasov puteti apela cu usurina la numarul nostru de contact.

 

Deblocari Bucuresti

Noi putem accent pe:

Asistenta disponibila 24 din 24 in zona Bucuresti – Ilfov si imprejurimi

Asistenta disponibila 24 din 24 in majoritatea judetelor din Romania

Deblocarea usilor de orice tip fie: metalice, sticla, lemn sau termopan

Reparatii usi si instalare interior / exterior

Deblocari seifuri de toate tipurile

Deblocari auto

Punctul nostru forte si accentul major il punem pe deblocari urgente, suntem non-stop in Bucuresti – Ilfov si imprejurimi, accesibilitatea excelenta programul flexibil sunt punctele noastre forte. Sunati acum daca aveti o urgenta iar daca nu aveti o urgenta apelati pentru o programare, desemenea aceleasi servicii de inalta calitate le prestam si in majoritatea judetelor din Romania: Iasi, Prahova, Cluj, Constanta, Timis, Dolj, Suceava doar cateva enumerate din ele.

 

De ce sa alegi serviciile deblocari de la lacautisii nostri

Suntem peste 20 de ani in slujba sigurantie voastre, lacatusii nostri sunt gata sa intervina in mod de urgenta in aproape toate judetele din Romania, pentru-ca noi oferim consultant si tratam clientii nostri cu toate aspectele legate de noile tehnologii si securitatea locuintei.

Experienta noastra pentru siguranta dvs.

Experienta pe care acum acumulat-o ca companie in ultimii 20 de ani se bazeaza pe cunosterea invotiilor tehnice, evolutia pietii si selectarea cu mare atentie a angajatilor nostri. Acesta ne face sa fim un partener de inalta performanta, cu relatii bune de afacere pentru o durata lunga de timp.

Distante scurte si mult know-how

Lacatusii nostri sunt mereu aproape de zona dvs si evident in imprejurimele Bucurestiului. Zonele regiunile si orasele sunt deservite permanent de angajatii nostrii iar in mare parte tehnicienii provin din zona de unde clientul ne apeleaza. Toti angajatii nostri sunt profesionisti bine instruiti si isi cunosc meseria pe nota 10, acest lucru ne permite colaborarea intre lacatus si client sa devina o evaluare profesionista in masura lucrarilor necesare de executat. Nu este in interesul companie noastre sa vindem servicii si bunuri de care nu aveti nevoie sau a caror montare si instalare nu au nici un beneficiu.

In orice moment si in orice loc


Timpul de raspuns al companiei noastre este prompt, acestea ne face sa fim mereu alaturi de clientii nostri la orice ora, iar toate apelurile sunt preluat de centru de asistenta 24 din 24 si sunt redirectionate catre lacatusul din orasul, sector, cartier din care ne sunati.In asa mod serviciul nostru de asistenta proceseaza si trimite lacatusul spre dvs in cel mai scurt timp posibil.

 

Lacatus non stop

Lacatusul nostru va sta la dispozitie non-stop

Haideti sa ne imaginam un scenariu, veniti seara dupa o zi grea de munca si abia asteptati sa intrati in dus si aceasta anticipare de idei devine un adevarat horror, pentr-ca se pare ca ati uitat cheia sau ati pierdut-o pe drum. In continuare situatia este si mai urata deoarece va aflati in fata unei usi incuiate si aveti nevoie de un ajutor cit mai rapid posibil. 

Tot ce trebuie sa faceti in asa caz sa formati numarul la serviciul de asistenta clienti indicat la noi pe site si sa cereti un ajutor cit mai rapid. Datorita numerosilor ani de experienta, lacatusul nostru va ajunge imediat si in cel mai rapid timp va debloca usa cu orice tip de incuietoare sau usa. Imediat va recomandam de asemenea sa schimbati incuietoarea, deoarece exact nu cunoasteti unde ati pierdut cheia sau poate a fost furata cu un anumit scop. Lacatusul Smart o va face cu cea mai mare grija si atentie aceasta lucrare pentru dvs.

Schimbare imediata a incuitorilor si a garniturilor pentru usi

Efectuam schibari imediate a incuietorii daca va simstiti nesigur sa daca v-ati mutat recent intr-un apartament sau casa nou, motivul ar fi ca nu stiti cate chei sunt contrafacute si cite sunt in circulatie si cine are acces la ele, prin urmare daca ati decis sa ramineti in siguranta cu incredere apelati la seriviciile noastre. Noi inlocuim si cilindri de la usa cu unul nou, yala, cisa astfel in cit nimeni sa nu mai aiba acces la locuinta in care va aflati.

Sisteme de inchidere centralizate – inovati si practic

Mute companii din Romania prefer sisteme de inchidere centralizata pentru cladiri sau birouri, acesta este un avantaj deoarece pot folosi o singura cheie si chiar a specifica cu exactitate ce angjat si unde poate avea acces. Pentru clientii privati un astfel de sistem este foarte practice, deoarece acestea pot descuia toate usile la fel cu o singura cheie. 

De exemplu cu o singura cheie se poate deschide casa, pivnita, gradina si usa de la garaj ceea ce va permite sa aveti doar o singura cheie. In cadrul serviciului nostru Lacatus Bucuresti si alte judete vom fi bucurosi sa va prezentam diverse modele si sisteme de inchidere care corespund cerintelor dvs si chiar sa le instalam.

FAQ

A

Pretul pentru serviciile unui lacatus incepe de la 90 de lei, iar in cele mai multe cazuri depinde mult de complexitatea lucrarilor care urmeaza a fi execute si daca sunt necesare materiale sau componente suplimentare.

A

Puteti plati in numerar, avem optiunea de a plati și cu cardul CE. Acceptam orice variantă de plata pe care o preferati ca sa va simtiti confortabil, iar in toate cazurile evident emitem factura.

ATimpul de reactie este de aproximativ 15-20 de minute. Cu toate acestea, este posibil sa dureze ceva mai mult in cazul unor ambuteiaje sau al altor obstacole in trafic

A

Expertul nostru are la el tot ce este necesar, o incuietoare de rezerva sau un cilindru și toate sculele necesare. Nu trebuie sa va faceți griji pentru nimic.

A

Probabilitatea ca usa dvs. sa fie deteriorata in procesul deblocarii este minora datorita experientei lacatusilor nostri. Dar exista aproximativ 5% din toate deblocarile ca usa sa fie putin deteriorata, iar in cazul in care deblocarea nu este posibila fara deteriorarea usei veti fi avertizat in prealabil si nu se va face nimic fara permisiunea dvs.

ALacatusul nostru lucreaza 24 de ore pe zi,  sapte zile pe saptamana, asa ca suntem intotdeauna disponibili si gata sa va ajutam.

Recenzii pentru Smart Lacatus

Ce spun despre noi clientii